Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendeltél már Ebay-en? Ha...

Rendeltél már Ebay-en? Ha igen, megbántad?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Nem.
2009. nov. 19. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Szintúgy, igen, nem.
2009. nov. 19. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, többször is vettem ott könyveket. PayPal-lel fizettem. Nem volt eddig soha semmi gondom vele. Mindig rendben megérkezett a csomag.
2009. nov. 19. 22:32
 4/9 Vadmeggy ***** válasza:
Osztálytársamat lehúzták 40ezer Forinttal amikor Psp-t rendelt egy ferdeszeműtől.
2010. jan. 18. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

ezt beírod mindenhova, hogy lehúzták???

gondolom nem volt elég körültekintő, vessen magára...főleg az ilyen drága holmiknál érdemes utánaolvasgatni.

haverom rendelt már telefont, megérkezett...pedig az is 55ezer forint volt...

nemkell tudatlanul beleugrani dolgokba...

2010. febr. 22. 20:47
 6/9 Vadmeggy ***** válasza:
100%
Jó én ezzel tisztában vagyok, csak nagyon körültekintőnek kell lenned. Ő nem volt az megszívta. Azért írtam, hogy ti tanuljatok a hibájából
2010. febr. 23. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Hát én is rendeltem most, de nem nagyon bízom a magyar postában. Az eladó nagyon kedves, de a termék még nincs itt. Fontos hogy futárszolgálattal kell kérni az árut. Mondjuk én simán kértem...:(

Remélem megérkezik...

2010. febr. 23. 22:20
 8/9 anonim válasza:
100%

Figyelj 20:47-es! Nagyon okoskának tűnsz! Attól hogy valakit átvernek még nem jelenti azt hogy "tudatlan".

Nekem közel 100 vásárlásom van az ebayen és engem is idézem "húztak" már le egyszer 21etf-val. Sajna ez benne van a pakliban ha nettről vásárok az ember.Csak elárulom hogy a T.ó-ban, vagy a C.a-ban sokkal pofátlanabbak a pénztárnál és jobban átvernek, főleg ha sokat vásárolsz mivel néha követni sem tudod hogy mit üt be a pénztár gépbe és még neki áll feljebb ha észreveszed a csalását.

2010. márc. 19. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A T-s A-s vásárlásokkal nagyon egyetértek. Én mindig ellenőrzöm a blokkot (ilyen típus vagyok :)) és kb 3-4 alkalomból egyszer mindig van vmi ami nem stimmel. Ez azért szerintem elég nagy szám. Az internet ennyire nem durva.
2010. márc. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!