Ingyen Szállítási nap volt tegnap! Rendeltél?
Érdekelne hogy mennyien jártak úgy mint én, ingyen szállítási nap volt tegnap sok webáruházban, én reggel rendeltem 7:51-kor és este 21:50-kor jött az email hogy sajnos nem tudják teljesíteni mert nincs raktáron!
Akkor miért van fent az oldalukon miért lehet a kosárba tenni?
Éreztem , hogy nem fog összejönni, 9:00-kor irtam is nekik egy külön levelet hogy van-e raktáron a rendelt termék persze arra sem válaszoltak.
Szóval a ti rendelésetek sikeres volt?
ugyan ez volt velem is csak laptopal.. ki volt téve van van minden megrendeltem és hívtak h nincs.. kb ez volt (10 helyen)
de a 11 edik helyen meglett
Örülok hogy nektek sikerült, engem azért bosszant mert este 8-kor a gépet kikapcsoltam és ma reggel láttam hogy mégsem lesz meg a játék. úgy voltam vele hogy ha tegnap estig nem jeleztek vissza/12 óra alatt/ hogy nincs akkor van készleten és hozzák.De ez a webáruház nem is kommunikál a vevőivel!
Csupán csak kíváncsi voltam hogy valóban működött-e az ingyenes kiszállítás vagy átverés illetve reklámfogás volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!