Honnan szoktatok internetről rendelni?
Figyelt kérdés
Szeretnék pl könyvet ruhát ilyesmi..de úgy hogy ha kiszállítják akkor fizethessem ki
köszi ha segítetek:)
2009. nov. 19. 18:39
1/4 anonim válasza:
Egyik barátnőm könyvet a Bookline-től szokta rendelni. Ott még olcsóbban is árulják.
2/4 anonim válasza:
libri.hu vagy alexandra.hu nagyon gyorsan 1-2 munkanapon belül kihozzák, neked meg csak akkor ki kell fizetni és kész. természetesen könyvől van szó:) szükséges a regiszráció, de az még jó is mert a hírlevelekben mindig ott vannak a legújabb könyvek:) most hírtelen nem tudom, hogy szállításért kell e fizetni de tudtommal nem, vagy ha igen akkor annyira minimális, hogy én észre sem vettem:)
én ruhákat nem szoktam rendelni neten, így abban sajnos nem tudok segíteni:)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, hát én még nem rendeltem semmit
csak tájékozódom:D
2009. nov. 19. 20:36
4/4 anonim válasza:
Antikváriumban is érdemes, 1-2 éves könyvek is vannak ott. Mindenhol meg kell nézni p.ktg-et, ahol a legolcsóbb onnan rendelek. Ruhát hülyeség, azt fel kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!