Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb pólónyomtató...

Melyik a legjobb pólónyomtató cég?

Figyelt kérdés
Szeretném a lehető legjobb minőségű pólóra, a lehető legjobb minőségben rányomtattatni dolgokat. Nem tudom lehetséges e, de netről kiválasztott minták kellenének. Bár a szerzői jogokkal nem tudom, hogy hogy működik. Hozzá kell fizetni, vagy van amit nem nyomtatnak rá... Szóval ha ismertek sokoldalú, minőségi cuccokat készítő pólónyomtatókat, légyszi osszátok meg velem. link, cím, akármi jöhet. Előre is köszönöm!

2013. nov. 21. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

én velük csináltattam, hozott mintából pólót, ott vannak a WestEnd-ben ha esetleg pesti vagy. Két pólót egy óra alatt megcsináltak. Nagyon jó minőségű a póló is és maga a nyomtatás is. Egy év távlatából mondom, nem kopik, nem törik a nyomtatás. Mondjuk én a tartós nyomtatást (mosógép álló) választottam, ennek az az átka hogy csak fekete vagy fehér pólóra tudják megcsinálni, a nem tartósat bármire

2013. nov. 21. 20:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Esetleg nem tudod véletlenül, hogy a szerzői jogdíjakkal mi a helyzet? Én egy mese logóját szeretném, és nem tudom, hogy lehet e.
2013. nov. 21. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés, de nem gondolnám, hogy ez probléma lehet. Írj nekik egy e-mailt, biztos megtudják mondani.
2013. nov. 21. 22:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom. Köszönöm!
2013. nov. 22. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!