Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? /Forgalmi...

Tudnátok segíteni? /Forgalmi vizsga/

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy indulás előtt, miket fognak megkérdezni? Holnap vizsgázom, azt tudom, hogy le kell ellenőrizni a gumikat, a rendszámtáblákat, a kormányt, a világitó és jelzőberendezést, és a féket. Nos a világító és jelzőberendezésbe mi is tartozik bele? Annyit tudok, hogy az irányjelző, a tolatólámpa, a féklámpa, a tompított fényszórók, és a távolsági fényszórók ide tartoznak. Ki-e hagytam valamit, ha igen mit?:) És a féket úgy kell leelenőrizni, h elindulunk, és egy enyhe fékpróba? Előtte semmit nem kell mondanom róla?:s Izgulok nagyon emiatt a vizsga miatt, és most így hirtelen sokmindent elfelejtettem a KRESZből is..:s Segítsetek légyszíves:s

2013. nov. 20. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Kapcsolgatod ott a lámpákat, közben mondod hogy mit vizsgálsz, jó látványosan megnézed a kerekeket, meg a fékpróba amit szintén hangosan bemondasz, aztán vezetsz "az útiránynak és a közúti jelzéseknek megfelelően". Csak jól nézz szét a kereszteződésekben, és lágyan vezess a sebességet betartva, akkor nem lesz gond. (Ja meg a parkolást a végén ne szúrd el xD)
2013. nov. 20. 22:26
 2/3 anonim válasza:

Én nem szóltam, szerintem sejti a vizsgabiztos, hogy kipróbálod a féket, és nem brahiból állsz meg.

Ellenőrizni a világító berendezések körül csak a két oldali indexet, a féklámpát, és a fényszórókat kell. A reflektort, meg az ilyeneket nem.

2013. nov. 21. 01:18
 3/3 anonim válasza:
Világító berendezések.... hallottam olyan sztorit az oktatómtól, mikor a VB megkérdezte szerencsétlen vizsgázótól, hogy a hátsó rendszámtábla megvilágítása működik-e, illetve hány lámpa van beszerelve...
2014. jan. 30. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!