Vki hasalt már el vmelyik miatt forgalmi vizsgán?
- csillagközi szabályt sért
- meghatározott térváltást 3. javítás után sem képes végrehajtani
- a fékező rakéta hatásosságának ellenőrzését elmulasztja
- balesetveszélyes manővere miatt a CSK1-nek be kell avatkoznia
- térváltást vagy relatív térváltást követ el naprendszeren belül
- elveszti az űrhajó feletti uralmát
- járművel ráhajt egy bolygó légkörére
- elsőbbségadási kötelezettségének a klingonokkal szemben nem tesz eleget
- nyíló/záruló féregjáratba behajt
- a féregjáraton való áthaladás közben nem néz körbe
- naprendszeren kívül rendszeresen impulzus meghajtással akadályozza a forgalmat
- nem megfelelően reagál az űrszemét viselkedésére
Jah azt kifelejtettem, hogy
- A Borg asszimlálta
Szerencse én egyiket se követtem el, de kaptam egy hibavonalat, mert a sebességemhez képest túl közel haladtam el 2 bolygó mellett :(
Egyszer fénysebességgel közlekedtem és hangsebességes tábla volt érvényben.
Egyszer pedig nem adtam jobbkéz szabályt a holdnak.
Ez aztán a kidolgozott poén! :D Ezt te ötletelted ki?
Am én az ionágyú ellenőrzését mulasztottam induláskor, majd egy elakadt járművet nem balról hanem alulról előztem ki, azonnal megbuktam az utóbbi miatt!
Vizsga közben frontálisan ütköztem a Halálcsillaggal. A vizsgáztató azonnal életét vesztette, mert a mentőkabinja beragadt.
Mondhatom, a naprendszerből is száműztek emiatt... :/
Én épp a minap mentem át!
Csak arra figyeljetek hogy még vissza nem szállt asztronautával nehogy elinduljatok!
Az elsőn orbitális pályára álláskor sajnos nem vettem figyelembe, hogy az a pálya már foglalt :D
A másodikon térváltás javításakor egy szomszédos térváltónak nem sikerült helyes koordinátákat megadnia, így az én űrsiklómon landolt, ezután vissza kellett térnünk az anyahajóra.
A harmadikon a borg volt a hibatényező, pedig az oktatópilóta szerint már maximálisan uraltam a siklót, még a meteorfelhőben is.
Egyelőre lelkileg készülök a következőre, mert nem szeretnék az Úrközlekedési Hatóság pszichológiai alkalmassági bizottsága elé járulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!