Szerintetek nagyon hülye ötlet? :Đ
Tegnap fogadtam 3 meccsre tippmixen, de az egyiket elbuktam, mert az Egyiptomi válogatott kikapott. (Algéria-Egyiptom 1-0)
Arra gondoltam, hogy levelet írok az egyiptomi válogatottnak, és elkérem a nyereményt, mert rajtuk buktam el az egészet.:D:D
Amúgy 300 Ft-ot tettem fel(1. fogadásom, szóval kicsiben kezdtem.:D)
És a várható nyeremény 1765 Ft lett volna. És én ezt az 1765Ft-ot szeretném tőlük megkapni.:D
Max röhögnek egy jót, és ha vicces kedvükben vannak, talán el is küldik a pénzt.:D
Szerintetek?:))
Hát, de még arra is gondoltam, hogy egy kis dvd-t is mellékelelek, ahol "eljátszom", hogy mennyire "szenvedek", miközben nézem a meccset, és ilyen tök hülyén adom elő.:D
Ott beszélek a tv-hez, bíztatom, szidöm őket, minden 10. percben felpattanok, meg ilyenek. (Természetesen nem másfél órás videóra gondoltam, hanem egy ilyen 5-10 percesre.)
Mert azért egy levél megában nem olyan nagy poén.:)
szerintem jó ötlet, hajrááá!!!! :DDD
én tuti besírnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!