Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehetne csinálni a tesoval?

Mit lehetne csinálni a tesoval?

Figyelt kérdés
Van egy 13 eves testverem, a modora turhetetlen es olyan mintha nem nott volna meg fel, szoval ugy viselkedik mint egy ovodas.Mit tegyek vele, valahogy meg kellene buntetni is de nem tudom h h:(....semmi nem hat:(...kerlek segitsetek:((
2009. nov. 19. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha 13 éves, akkor most kamaszodik. Ez egy ilyen idétlen időszak. Beletelik pár év, mire túljut rajta. Legyél megértő, és próbált felnőttként kezelni, hangsúlyozva, hogy ő már nem óvodás. De egyszer-egyszer játsz vele gyerekként te is.

Amúgy te hány éves vagy?

2009. nov. 19. 12:36
 2/8 A kérdező kommentje:
17:D
2009. nov. 19. 13:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat inkabb azt hangsulyozza, hogy ovodas:(
2009. nov. 19. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen kis hülye idegesítő tesóm. Nem nagyon lehet vele mit tenni, nem is kell, ha nagyon zavar akkor hagyd magára, ne is foglalkozz vele. Megnevelni a szüleinek kéne, nem a te dolgod. De persze néha gondolj bele hogy vajon miért csinálja azt amit csinál. Lehet hogy csak több figyelmet szeretne, ha valaki játszana és foglalkozna vele...
2009. nov. 19. 13:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Mar belegondoltam:((....idegesiteni szeretne:(
2009. nov. 19. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha sokkal gyorsabban futsz, akkor bő nyállal nyald végig az arcát, és rooohaaanj... Csak hogy tudja már, ki hány kiló. Jó, csak viccelek, inkább ne.
2009. nov. 19. 15:47
 7/8 A kérdező kommentje:
:)):)):)):))
2009. nov. 19. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:

azért viselkedik ovodásan mert az is :D 13 évesen még nemérett meg..

majd ha 15-16 lesz megfogg nyugi

2010. jan. 4. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!