Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez nagyon ciki! most mit tegyek?

Ez nagyon ciki! most mit tegyek?

Figyelt kérdés

12/L vagyok és még mindig anyukámmal alszok mert szemüveges vagyok és ugye mikor leveszem a szemüveget akk homályosan látok....és ahogy homályosan látok így mindent kinézek a sötétből...(mindenféle szörnyet) és félek tőlük....

ez nagyon ciki nem?

most mit tegyek?

2013. nov. 19. 18:13
 1/8 anonim válasza:
á de hogy, még 20 évig aludj vele
2013. nov. 19. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy ágyba alszol anyukáddal?Még lehet,hogy elég éretlen vagy a korodhoz képest,de nem baj..Most még nem ciki 12 évesen,de azért mire bejutsz a középiskolába lehetőleg ne anyukáddal aludj és jöjj rá végre,hogy szörnyek meg ilyen baromságok nem léteznek,amitől mások 5 évesen féltek kiskorukban.
2013. nov. 19. 18:24
 3/8 A kérdező kommentje:

tudom hogy nem léteznek de akk is rettegek vmiért...

meg állandóan egyedül vagyok tesóm alig van itthon....

lehet hogy ez is közre játszik nem?

2013. nov. 19. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
meg sokszor úgy érzem ha lenne itt valaki pedig senki nincs itt.....
2013. nov. 19. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyet érzel, beszédet vagy suttogást hallassz, vagy úgy érzed valaki figyel, vagy néz, az ciki, mert ez annak a jele, hogy egy rossz indulatú démon meg akar szállni, egy tárgyra is rávetheti magát, hogy így kerüljön közel hozzád!

Ezután majd próbál kiidegelni! Ne hagyd! Mikor furcsa dolgokat látsz vagy tapasztalsz azonnal menny és keresd meg a helyi templomot! Meg vagy keresztelve? Ha igen akkor szuper, áldozz, hívj papot a házhoz, ha kell végső stádiumba végezz ördögűzést! Ne hagyd hogy megszálljon a démon!

Ha nem vagy megkeresztelve tedd! Ha anyukádék nem engedik vess véget az életednek és pusztítsd el a démont!

remélem segítettem...

2013. nov. 19. 19:35
 6/8 anonim válasza:
100%
hát elég nagy sügér vagy elötem válszoló, kit érdekkel a te hülyeséged..., mióta létezik bármilyen ördög démon?
2013. nov. 20. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:

már nem azért de a mennyei seregeknek az 1/3-a a Sátán vezetésével lement az Pokolba, és az angyalokból lettek a démonok akik kísértik az embereket.

Nem tudom, te milyen vallású vagy? Csak mert szerintem Magyarország keresztény állam... (többségben)

2013. nov. 20. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs semmiféle sátán.ez nagy baromság...egyszerűen csak túl éretlen.Gondolom még az 1. havid se jött még meg.

én az ateistáknak hiszek.

2013. nov. 21. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!