Szeretek színházba járni,olvasni,rajzolni,szeretem a történelmet,4-es az átlagom,nem szoktam hallgatni a mostani "modern" zenéket,inkább a klasszikusabbakat (nem azt mondtam,hogy nem szeretem,csak nem az én ízlésem)
Nem szeretem az olyan embereket akik mindenből hülyeséget csinálnak... (mások meg ezt szeretik...)
Én is pont ilyen vagyok, és én is 13 vagyok xDD. Amúgy ez egyáltalán nem ciki, én is ilyen vagyok, de minden modern zenét meghallgatok, hogy tudjam, tényleg lókaki-e. :)
2013. okt. 22. 23:23
3/9 anonim válasza:
XD Mintha engem írtál volna le. Pont ilyen vagyok. 13/F XD
2013. okt. 24. 21:12
4/9 anonim válasza:
Végre valaki aki hasonlít rám! Animét ismered? 15/L
2013. nov. 7. 21:51
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy ciki!:) Sőt, szerintem ez így a 'helyes'. :) Ne foglalkozz mások véleményével. :) Előző, én szeretem az animéket!:) 15/L
2013. nov. 7. 22:14
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! Örülj neki, hogy ilyen vagy legalább nem vagy az átlag csaj.:D Én szeretem a komoly zenét(nem az a mozart félét) szeretem a horrort, az ilyen kicsit elvont dolgokat, loli ruhát, animét, a japán meg koreai cuccokat, mangát olvasok, hatsune mikut hallgatok, szóval ne foglalkozz mások véleményével, ismerkedj, barátkozz hasonló érdeklődésű emberekkel :)
13/L
2013. nov. 8. 01:23
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2013. nov. 9. 20:29
8/9 Csáti Réka válasza:
Nem ciki vagy, hanem egyedi. Csak azért mondják rád, h ciki vagy, mert féltékenyek, h nekik nincs saját stílusuk. Szerintem tök jó, h nem olyan sablon vagy, mint a többiek :)A 4es átlag is tök jó, mert így több helyre tudsz menni, mármint továbbtanulás szempontjából. :)
2014. jan. 26. 17:13
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ, most már tényleg megnyugodtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!