Szerintetek rossz dolog a napiszar.com?
Figyelt kérdés
Egyet értetek azzal hogy igazából napiszar egy tükör az emberiség felé hogy kezd mindenki elkorcsosulni?
Vagy inkább egy obszcén oldal ami igazából gusztustalan?
2009. nov. 18. 13:22
1/11 anonim válasza:
Szerintem Semelyik.
Egy humor oldal.én rendszeres látogatója vagyok.:)
2/11 anonim válasza:
Inkább humornak tartom :) És látogatom rendszeresen :D
3/11 anonim válasza:
Hát most nagyon humoros az elsö kép :D épp enni akartam...
4/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem!minden nap látogatom:D
5/11 anonim válasza:
Humor oldal,viszont azt elítélem ha egyszerűen valaki azért kerül fel,mert csúnya, volt ilyen este nem is egy,meg ha fogyatékos betegen született ez szerintem már túlzás elvégre senki sem tehet róla,hogy csúnya vagy épp fogyatékos.
7/11 anonim válasza:
Én k*rvára halálra röhögöm magam rajt:D Ez igenis egy tükör ami az emberek rossz oldalát mutatja be... Amilyennek nem kéne, hogy legyenek! Am. én is rendszeresen nézem:D
8/11 anonim válasza:
Mindenképpen a második. Obszcén és gusztustalan. Ez a legalja.
9/11 anonim válasza:
Szerinte mis inkább undorító én nagyon néha ránézek mikor itt valaki belinkeli és tény hogy van egy pár tényleg vicces kép de akkor is.És egyet értek az egyik válaszolóval hogy azért felkerülni mert ronda vagy vagy épp beteg ez meg még undorító viselkedés szívesen megnézném a kedves oldalt szerkesztőket hogy nekik miféle hibái vannak,biztos hogy rajtuk is találnánk.
10/11 anonim válasza:
Az h vki beteg v csúnya és felkerül az nem túl jó dolog, de alapjába véve jó honlap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!