Az amerikai hadseregbe jelentkezhet magyar?
Figyelt kérdés
US Army.ba jelentkezhet egy magyar ember, angol nyelvtudással? vagyis nem tiltja semmilyen szabály?2013. nov. 15. 19:31
1/8 anonim válasza:
Nem. Csak amerikai állampolgár jelentkezhet.
2/8 Flores84 válasza:
Jelentkezhetsz ha van zoldkartyad, vagy allampolgar vagy.
3/8 anonim válasza:
Nem. Csak akkor jelentkezhet, ha amerikai állampolgár. És ha jól tudom még akkor se ha ketős állampolgát tehát amerikai meg még valamilyen más, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Viszont az amerikai állampolgárság tutira kell hozzá, zöldkártya nem elég.
4/8 Flores84 válasza:
Zoldkartya eleg es amerika nem engedejez kettos allampolgarsagot. En egy "reserve" vagyok az amerikai seregben, zoldkartyaval.
5/8 anonim válasza:
Mi az, hogy nem egedélyez kettős álampolgárságot? Én is kettős állampolgár vagyok magyar meg amerikai.
6/8 Flores84 válasza:
Sajna, nincsen mar kettos allampolgarsag.... Sok egyeb mellett (emigraciot illetoen) az is megvaltozott. Eljen Obama... :(
7/8 anonim válasza:
Megismétlem van kettős állampolgárság!
De ne OFFoljunk
8/8 anonim válasza:
Nem kell ahhoz állampolgárnak lennie, vagy zöldkártya birtokosa, hogy az amerikai hadsereghez csatlakozzon. Sok fiatal úgy legalizálja magát, hogy egy toborzó irodában jelentkezik a hadseregbe, ott x év szolgálat után (persze, ha még egyben van ...) megkapja a zöldkártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!