Egy magyar állampolgárságú nő bekerülhet egy amerikai elit taktikai egységhez?
Persze. Mivel Magyarorszagon már komoly sikereket ér el, ezért az egységparancsnokai kivitték magukkal az orlandoi éves versenyre,ahol szintén mecsillogtatta a tudását.
Vagy hogy gondoltad? Itthon semmi és Amerikában rögtön felveszik a S.W.A.T-hoz?
természetesen nem gondoltam ilyenre:)
de arra igen hogy ha esetleg külföldön mennék el rendőr suliba és ott nagy eredményeket elérni. és onnan átkerülni.mert talán ha ott végzek el sulit akkor nagyobb esélyem van.
"Tudtommal van arra mód,h ott jelentkezz zsarunak." -- Rosszul tudod!
En nem tudok olyan allamrol az USAban (de ha ti tudtok, akkor javitsatok ki) ahol nem kotelezo az allampolgarsag a jelentkezeshez.
Vagyis CSAK amerikai ALLAMPOLGAROK jeletkezhetnek rendornek. Azt el tudom kepzelni, hogy valaki pl. zoldkartyas es igazolni tudja, hogy pl. x honapon belul lesz allampolgarsagi vizsgaja, es igy elfogadjak a jelentkezeset a suliba, de rendor tanulmanyait addig nem kezdheti meg, amig allampolgarra nem valik.
Igy a rovid valasz a kerdesedre: NEM!
Akkor miért közgazdásznak mentél? Miért nem az RTF-re?
5-ös! Nem úgy értettem,h beesel az utcáról,hanem úgy,h itthon rendőr vagy. Ez pár éve még járható út volt,most nem tudom mi van.
Nagyon egyszerűen a szüleim miatt mentem közgazdásznak.
De köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!