Válaszolsz őszintén a következő kérdésre?
Figyelt kérdés
Láttál már,vagy ismersz olyan embert aki külsőleg szebb nálad? Lehet írni hírességet,stb vagy épp azt,hogy még nem:D2009. nov. 17. 22:37
21/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehetsz annyira kövér,inkább formás:D
Köszi a válaszokat.
2009. nov. 18. 12:20
22/25 anonim válasza:
Ha lemosnank ezekrol a felvagos hazai musorvezetocskekrol azt a sok sminket meg alapozot akkor kiderulne,hogy nem is szebbek mint egy atlag ember,sot.
23/25 anonim válasza:
sok hírességet láttam már aki szebb nálam, és lehet hogy kicsit öntelt vagyok, de az ismerettségi körömbe nincs olyan ember.
24/25 anonim válasza:
Igen láttam és ismerek is és nem csak hírességek vannak :D De bőven akad tőlen rondább teremtmény is:D:D
25/25 anonim válasza:
Persze,hogy vannak nálam szebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!