Válaszolsz őszintén a következő kérdésre?
Figyelt kérdés
Láttál már,vagy ismersz olyan embert aki külsőleg szebb nálad? Lehet írni hírességet,stb vagy épp azt,hogy még nem:D2009. nov. 17. 22:37
11/25 anonim válasza:
Igen láttam. Sőt látok.
Az osztálytársam.
13/25 anonim válasza:
Sajna még középtájon sem vagyok szépségben, de optimista pillanataimban úgy érzem, kb. annyi szebb, mint kevésbé szebb embert látok általában magamnál.
Örömmel tölt el az, hogy a párom viszont szépnek talál. Nem baj, hogy ízlésficamos, nekem jól esik :)
15/25 anonim válasza:
Persze hogy láttam. A legjobb barátnőm sok tekintetben szebb nálam. De ez nem igazán zavar.
16/25 anonim válasza:
mindenki látott már magánál szebbet. még a legszebb lány is a világon, de mivel a szépség relatív, mindenkinek más a legszebb.
és mivel a barátomnak én vagyok a legszebb, tojok rá, hogy hányan vannak nálam szebbek az én szemléletem szerint
17/25 anonim válasza:
Persze, hogy láttam... de amíg a helyes pasiknak bejövök addig nem érdekelnek:D
18/25 anonim válasza:
Igen, nap mint nap latok nalam szebbeket, igaz csunyabbakat is, es ez megnyugtat. :))
19/25 anonim válasza:
Ha a környezetem véleményét tartom szem előtt, akkor nem. Egyébként szerintem egyik ember sem szebb/csúnyább mint a másik. Van, aki ezért, van, aki azért több, mint a többiek.
20/25 anonim válasza:
igen, de ez főleg azért van, mert van rajtam egy kis felesleg (168 centihez 65 kg) és hiába szép az arcom, a nálam vékonyabb lányokat mindig szebbnek találom annak ellenére, hogy esetleg arcra nem túl szépek. ha lefogyok, talán magamat is elég szépnek fogom tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!