Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon rosszul állok?

Szerintetek nagyon rosszul állok?

Figyelt kérdés

Új iskolába kerültem idén.(8-ból 9-be,nevezetesen egy bivajerősbe)

Tudtam hogy valamennyit romlani fogok de ez sokkolt:

Míg 8. ban 4-5 közt voltam matekból (főleg gyökvonással,algebrával,és térgeometriával),addig itt már van 2 1-em,és 1 hármasom számelméletből és halmazokból.

De az amúgy imádott kémia és fizika is eléggé kleromlott.

Minden más egyébként 4-5,de én pont a reáltárgyakkal szeretnék foglalkozni.

Most kezdek majd magántanárnál.Szerintetek visszatudom még szerezni a "régi helyzetemet"?Vagy inkább váltsak iskolát?

(ami nem lenne nagy belső feszültség,lévén az osztály egyszerűen borzalmas)

Valaki volt már így?Vissza tudott térni?

2013. nov. 12. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem vissza tudod szerezni a "régi helyzetedet", de ezért meg kell dolgoznod! Szerintem ne add fel ilyen könnyen, de ha majd sok próbálkozás után tényleg nem megy, akkor válts sulit, de szerintem ne gondolkodj (még) ezen, mert először is szedd egy kicsit jobban össze magad, és legyen az a 'végleges terv', hogy új sulit keress. Mindenesetre szerintem vissza tudod 'edzeni' magad, ha nagyon akarod! Sok sikert és kitartást! :)

15/L

2013. nov. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!