Milyen a pesti Szent László Gimnázium? Azok írjanak akik oda járnak/jártak!
Milyen a: közösség/ tanárok/ mennyire tanítanak jól stb.
Én tömegkommunikációra szeretnék menni.. Az a szak milyen?
Szia. :)
Én most ott vagyok 10.-es a tömkomon.
Én nagyon szeretem, a közösség baromi jó, alig tudok 1-2 emberről aki ne szeretné. Nyilván mindenhol vannak idióták meg olyanok akiket nem kedvelsz, de az osztálylétszámok elég nagyok, szóval ha vagytok 37-en (mint mi) és ebből 2-t nem szeretsz, akkor még mindig ott van 34 ember akivel kijöhetsz jól. :)
A tanárok akik engem tanítanak, meg akikről hallottam, nagyjából jók. Nyilván mindegyiknek megvan a maga szokása és modora, de szerintem 2 hónap alatt simán meg tudod őket szokni és alkalmazkodsz a hóbortjaikhoz.
A tömkomról meg annyit, hogy én imádom. :D Van akinek sok, vagy közben meggondolja magát és annyira nem élvezi.
Vannak forgatások, rádió műsor, fotózás, cikk írás... megtanulod a kamerát kezelni, megtanulsz beszélni, riportot vágni, műsort vezetni, ööm... szóval rengeteg mindent megtanulhatsz. :D Persze van olyan, hogy késő estig forgatunk meg ilyenek... de ha komolyan gondolod, és szereted csinálni, és a későbbiekben is ezekkel akarsz foglalkozni, akkor teljesen megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!