Hogyan reagáljak a múltjára?
Egyelőre még fogalmad sincs, miket akar kitálalni, máris látatlanban azt tervezed, hogy mellette állsz és szereted mindennek ellenére???... 8-o
Én a helyedben előbb meghallgatnám és csak utána döntenék.
Ha mellbevágó dolgokat mondana, akkor kérnék tőle pár nap gondolkozási időt...
Mindenképpen alaposan gondold végig majd, mert ha a kapcsolatotok netán később komolyra fordul, akkor a barátod múltbéli tetteinek te is szenvedője lehetsz (esetleg téged is megszólhat miatta a környezet, a büntetett előélete rád is hatással lesz, stb.).
és mi van akkor, ha megszólja a környezete?Szerintem ha elmondja neki, mi történt, nem fogja vele az egész várost kiplakátozni.
A múltat el kell engedni, mindig mondják. Ha ő abbahagyta, amit csinált és új életet kezdett, akkor neki is adni kell esélyt, hogy elengedje a múltját. Mindenki hibázik az életben, ki kisebbet,ki nagyobbat. Ha valaki tudja mérlegelni a tetteit és rájönni, hogy nagy hiba volt, az már fél siker, és még meg is osztja leendő párjával. Az már biztos, hogy komolyat szeretne veled, mert megosztja ezt veled. Akármit is mond, legyél vele megértő és jó alaposan beszéljétek át. Ha embert ölt volna, valószínüleg börtönben ülne még mindig. Legyetek boldogok :)
Nekem egyből a drogok és lopás jutott eszembe. :S A rossz társaság...
De elvégre mindenkinek vannak nehéz korszakai. Ahogy írod ő egy nagyon rendes ember, és őszinte is, ha ilyen szépen színt vall. :) Tehát megváltozott. Azt nem lehet leírni, hogyan reagálj. A reakció egy olyan dolog, ami hirtelen jön. Nem lehet "eltervezni".
Köszi a válaszokat :) azóta beszéltem az egyik közös ismerősünkkel aki régót ismeri és mondta,hogy régen drogozott elég keményen ,de már abbahagyta,nem szedi .. csak a társaságból nemtud kiszállni szerinte... :S
De még nemtudok semmi biztosat,hétvégén fogok vele találkozni,majd leírom mi is ez a bizonyos dolog.Az biztos,hogy nem ölt embert és lányokat sem futtatott ,ilyen dolgokra tényleg nem lenne képes. Mindenesetre köszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!