Hogyan reagáljak? Halgassam és tegyek úgy mintha meg se hallanám, vagy feleljek be neki?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim gyakran piszkálnak,szekálnak!A legkisebb apróságból is olyan nagy ügyet csinálnak,hogy egy hétig csak azt emlegetik.Ami a legrosszabb a dologban az,hogy hozzáfűznek mindenféle hüjeséget,és igy terjesztik az iskolában.Mit csináljak velük???2010. nov. 23. 21:14
1/9 anonim válasza:
Mert ugrasz rá. Ők meg élvezik. Inkább vállald be, és tódítsál. Meg lesznek lepődve.
3/9 A kérdező kommentje:
1.köszi
2.Ha hüjeség akkor mi a francnak válaszoltál???Nem értem,ha szerinted hüjeség,akkor válaszolj azokra a kérdésekre amik szerinted normálisak!
2010. nov. 24. 11:10
4/9 anonim válasza:
vem is ez van... szal én értelek...egyik fül be másikon ki..ezért van 2 fülünkk!Ha nem megy akkor meg szolj az oszinak vagy a tanárnak.
5/9 A kérdező kommentje:
oké,köszi!
2010. dec. 5. 13:43
6/9 anonim válasza:
a 2.válasza kicsit érthetőbben:
a HÜLYESÉG LY-os jé!
7/9 anonim válasza:
meglepődnének ha pofán csapnád a tagot? legyél agresszív
8/9 A kérdező kommentje:
háát elég fura lenne ha pofáncsakpnék egy fiút..kössz mindenkinek az eddigi válaszokat!
2010. dec. 25. 20:53
9/9 anonim válasza:
Tegnap 18.22-es.
Köszönöm, hogy megvédtél.
Nem gondoltam, hogy ehhez a hozzászóláshoz egy helyesírási szabályzatot is csatolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!