Tetszik ez a név? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Minka. Szerintem nagyon szép, szerintetek?2009. nov. 16. 20:41
1/11 anonim válasza:
Igen, valóban nagyon szép, szláv hangzású, de az eredetét nem ismerem. Nálunk elég gyakori, Magyarországon meg nem elterjedt, valószinűleg azért is találod vonzónak.
3/11 anonim válasza:
Szép hangzású, csak túlságosan hasonlít a Milkára, ezért nem adnám a gyerekemnek.
4/11 anonim válasza:
Hangzása télleg jó de Milkának gúnyolni lehet és gyereknek szerintem ez rosszul esne
6/11 anonim válasza:
Németországban minden második macskát így hívják. Olyan, mint nálunk a Cirmi.
Nem adnám. És ezért a Jázmin(ka) és az Ármin(ka) is kiesett nálam. :-)
7/11 anonim válasza:
Aranyos, gyerekkorban még el is megy,de felnő egyszer a gyerek és akkor ez a név elég gyerekes lesz neki:(
8/11 anonim válasza:
Állatnak jó név, embernek nem adnám.
9/11 anonim válasza:
Szép a hangzása. Egyébként a Milka szláv népeknél létező bői keresztnév, csak mi magyarok vagyunk olyan elfajzottak, hogy egyből csúfolódunk minden néven. Pl, akit Őzikének hívnak, pedig szerintem az is szép név.
10/11 thedani válasza:
őzike? milka? hagggyál már. Az én fiak kalács lesz. Vásáreczki Kalács. És cukrász lesz a gyerekből ha felnő. De még milyen jó curkász .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!