Ilyenkor mivan?
Figyelt kérdés
segitsetek kérlek! az lenne hogy loptam egy üzletben és bezártak 3napig... aztán a biróság kihirdette az itéletet ami pénzbirság! de az lenne a probléma h ilyetségembe azt mondtam hogy a haverjaim mondták hogy lopjam el, de nem igaz! és holnap lesz egy kihalgatás hogy akkor most hogyis volt ez az egész és nem akarom hogy a haverjaim miattam legyen nekik valami! igy hogy már megvolt a büntetés meg minden! és ha holnap a kihalgatáson azt mmegmnodanám hogy a haverjaim nemis mondták hogy lopjak. mi lenne belöle? állitolag a vádlot ami én vagyok megváltoztathatja amit mondott! kérlek segitsetek!2013. nov. 6. 15:57
1/1 Vörösnefelejcs válasza:
Mondj igazat.
(a hibákból néha többet tanul az ember, mint a jól csinált dolgaiból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!