Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki erről az...

Vásárolt már valaki erről az oldalról? Milyen? Megbíható? stresh.hu?

Figyelt kérdés

#stresh.hu
2013. nov. 6. 08:00
 1/4 Ágik@ válasza:

Vásároltál a kérdésed óta tőlük?

Vagy valaki más?

Megbízhatóak? Azt szállítják ki, amit rendeltél? Pontosak?

Elég nagy értékben szeretnék rendelni tőlük!

Köszi!!!

2015. jan. 26. 15:43
 2/4 Ágik@ válasza:

Nos, merészkedtem rendelni tőlük ( Stresh.hu ) 40.000.- Ft. értékben.

1 héttel korábban email- ben érdeklődtem, készleten van-e a kinézett játékok. Másnap jött is a válasz, hogy igen.

Megrendelést követően nem kaptam azonnali választ a sikerességről. :-/

Írtam email-t, hogy így is sikerült-e, de a rendszer mindig visszadobta a levelem. :-(

Na, sebaj gondoltam felhívom Őket

2015. febr. 6. 14:27
 3/4 Ágik@ válasza:

Bocsi, a mobilom nem azt akarta amit én. :-D

Folyt. köv.:

Mindig kinyomták a telefont... :@

Erre mit ad Isten 2, vagy 3 munkanap múlva meg hív egy futár, hogy megjött a csomag. Pffft...

De azért örültem, mert min. 10.000.-Ft.-al olcsóbban kaptam meg a játékokat, mintha nálunk veszem meg. :-)

Egyébként egy Smoby hátfalas markoló volt és egy Smoby járássegítő, ami sértetlen volt orig csomagolásba! :-)

Így végül HappyEnd lett, de azért beszarattak! :-D

2015. febr. 6. 14:34
 4/4 anonim válasza:
Ha valaki még rákeresne erre a weboldalra. Rendeltem tőlük 20000ft értékben, rögtön jött visszaigazoló e-mail, még aznap írtak, hogy feladták, másnap megjött a hiánytalan csomag sértetlen dobozban. Én elégedett vagyok :-)
2015. nov. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!