Szerintetek jó a zenei stílusom?
Figyelt kérdés
Ezeket hallgatom: Paramore<3 ,Green Day,Coldplay,One Republic, The Fray, The Script,Passanger,RHCP,Lana Del Rey,Maroon5
És egyéb zenék:
Snow Patrol-Chasing cars, You could be happy,open your eyes
The Killers-Mr.Brightside
Pink-Try,True love s a régebbi számai
Fun-We are young
James Arthur-Impossible
Plain White Ts.-Hey there delilah
Avicii-wake me up
Bastille-Pompeii
John Newman-Love me again
Lawson-Brokenhearted
Hurts-Stay,Miracle,Somebody to die for
Marina and the diamonds-heartbreaker,starring roles,primadonna girls
Muse-Feeling good
Ed Sheeran-A team, give me love
Cher Lloyd-with ur love
2013. nov. 5. 17:08
3/12 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem túl mainstream.
4/12 anonim válasza:
megint mi ez a jó-e a zenei stílusom ? kinek akarsz megfelelni azt hallgass amit te szeretsz .és ha azt írjuk h nem jó akkor elkezdesz metallicát meg evanescence-t hallgatni ? :D
5/12 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani,de ez nem nagyon zenei stílus, ebbe mindenféle van. A zenei stílus azt jelenti, hogy egy műfajból több előadót hallgatsz, például rock, rap.
6/12 anonim válasza:
Nem rossz, szerintem ok. :D Bár azt érzem hogy még nem nagyon tudod eldönteni hogy mi a zene és mi az amit megcsinálnak, hogy zene legyen.
7/12 anonim válasza:
Le lehet szólni, de szerintem nem.
Az előttem szólók tökéletesen leírták.
1. Mainstream
2. Nem fog mindenkinek tetszeni az ízlésed.
8/12 anonim válasza:
Ha a Paramore benne van rossz nem lehet <3
9/12 I'm Tiffany xD válasza:
Szerintem tök jó, az RHCP, Green Day, Paramore nekem is nagy kedvencem, éééés I luv FUN We are young!!! ááá, fav.
10/12 smileykamka válasza:
Szerintem nagyon is jó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!