Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki volt már kollégista az...

Aki volt már kollégista az mondjon pár szót róla miért rossz vagy miért jó?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok, és nem is voltam kolis soha, de a legjobb barátnőm az, és gyűlöli. A bezártság, a szabályok, és az emberek...Nem jön be neki. Továbbá volt 4 kolis osztálytársam, de azóta már mind otthagyták, mert "sz@r". Ez attól függ, mennyire tudsz alkalmazkodni szerintem. Eddig csak azt hallottam, hogy rossz.
2009. nov. 15. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Na azért van benne jó is....Szex, pia, anyag...
2009. nov. 15. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én két éve vagyok kolis, egyetemista Pesten, és imádom. Tavaly egy olyan koliban laktam, ami nagyon lepukkant volt, de az sem igazán zavart, mert az emberek, meg a bulik eszméletlenek voltak. Idén egy másik koliban vagyok, amit egyenesen imádok. Persze, nem egy rózsadombi villa, de teljesen kulturált, és itt aztán tényleg lehet barátságokat kötni, bulizni, és TANULNI is, még ha ebben sokan kételkednek is. Ha unatkozol, akkor kiülsz a közös szobába, és ott mindig van valaki, akivel lehet beszélgetni vagy bármi, ha meg megunod, bemész a szobába. Ez egy albérletben sincs másként szerintem. A barátaim is sokszor itt alszanak, nekik sincs semmi bajuk vele, max annyi, hogy a zuhanyzóban 10 másodpercenként meg kell nyomni a gombot:D Szerintem semmi baj nincs a kolikkal, bár lehet, hogy ehhez egyfajta beállítottság kell; én jól kijövök az emberekkel, tudok alkalmazkodni, ha kell és szeretem a jó társaságot. Amúgy 19/L voltam.
2009. nov. 15. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
2. válaszoló: Ha neked az jó, akkor áldásom rá. De nem hiszem, hogy a kérdező egy szexmániás, alkoholista drogos.
2009. nov. 15. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, nem vagyok az. XD

Különböző vélemények, de mindegyikben lehet valami! Köszi a válaszokat!

2009. nov. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!