Ez itt már ciki lenne? Szerintem nem, de érdekel a Ti véleményetek is?!
Figyelt kérdés
Szóval általánosba 8.-ban utolsó nap Karácsony előtt vittem mindenkinek egy mézeskalácsot.Nagyon örültek neki,meg is köszönték meg minden.
Most a középsuliba és nagyon kedves,jófej osztálytársaim vannak.Szívesen vinnék nekik is,ha anyum megengedi.Nem is vagyunk túl sokan(24),szépen megdíszíteném mindegyiket.Ráírnám a nevüket:)
Osztályfőnöknek vigyek ugye?Szerintem neki is lehetne,mert szerintem jó tanár.Vagy hülyeség már középiskolába ilyet vinni?
14,5/L
2009. nov. 15. 08:41
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
Nálunk most van,anyu sütött hétvégén:)
2009. nov. 15. 17:14
12/12 anonim válasza:
Szerintem sem ciki én is most mentem gimibe és az egyik osztálytársam már assze ma 2.héten hozott nekünk pogit:D Senki nem cikizte ki vagy ilyesmi mindenki örült neki:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!