Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez itt már ciki lenne? Szerint...

Ez itt már ciki lenne? Szerintem nem, de érdekel a Ti véleményetek is?!

Figyelt kérdés

Szóval általánosba 8.-ban utolsó nap Karácsony előtt vittem mindenkinek egy mézeskalácsot.Nagyon örültek neki,meg is köszönték meg minden.

Most a középsuliba és nagyon kedves,jófej osztálytársaim vannak.Szívesen vinnék nekik is,ha anyum megengedi.Nem is vagyunk túl sokan(24),szépen megdíszíteném mindegyiket.Ráírnám a nevüket:)

Osztályfőnöknek vigyek ugye?Szerintem neki is lehetne,mert szerintem jó tanár.Vagy hülyeség már középiskolába ilyet vinni?

14,5/L

2009. nov. 15. 08:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dehogy hülyeség! Mi még 12-ben is csináltunk. Szerintem nagyon aranyos ötlet. Vigyél csak, bátran. Aki pedig esetleg rosszat mond, az csak irigy, hogy nem neki jutott eszébe:)
2009. nov. 15. 08:47
 2/12 anonim ***** válasza:
hova jársz suliba? ha véletlenül oda ahova én, akkor kaphatok én is? ^^
2009. nov. 15. 08:53
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

havalaki tudna my vip meg hivot előreis kőszi

wwherceg@t-online.hu

2009. nov. 15. 09:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, nekünk az osztályfőnökünk csinált tavaly és nagyon örültünk neki :)
2009. nov. 15. 09:30
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!(:

Nem sok esély van,hogy ugyanoda járunk,kedves második válaszoló:D De azért megkérdezem,Te hova jársz?

2009. nov. 15. 10:29
 6/12 anonim ***** válasza:
török ignác :D
2009. nov. 15. 10:35
 7/12 A kérdező kommentje:

peched van...

én a Keribe(Károly Róbert)

2009. nov. 15. 10:37
 8/12 anonim ***** válasza:
hát én 16/F vagyok 10.es és egy hete muffint vittem:D mindenki örült neki és azóta azt hallgatom hogy vigyek már még:D
2009. nov. 15. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Mi egyetemen vittünk egymásnak sütiket, túrógombóc, meg stb. Pláne, ha mentünk vhova tanulmányútra, akkor megszerveztük, hogy ki mit csináljon, ami úgymond "hozzáfűződik" a nevéhez, és azokat ettük egész úton. :)
2009. nov. 15. 11:59
 10/12 anonim ***** válasza:
:(:(:(:(:( mézes kajácsot akajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!