Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy bizonyítsam be hogy nem...

Hogy bizonyítsam be hogy nem én loptam el?

Figyelt kérdés
Minap utaztam Budapestre és előtte beugrottam a media markt-ba hogy vegyek egy fejhallgatót,de ugye bőrönddel mentem be mert nem tudtam hova tenni, és amikor mentem ki megállított a biztonsági őr, kinyitotta a táskámat és benne volt egy monitor.... na hát köpni nyelni nem tudtam mert dúzdom sem volt hogy ki rakta be .... és feljelentettek.... mi tévő legyek?
2013. nov. 1. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs biztonsági kamera felvétel ahol látszik hogy más tette bele,akkor senki nem fog hinni neked.

Meg ugye minek tette volna bele más..hogy vette volna vissza onnan ha kiértek?

Nem életszerű.

2013. nov. 1. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
sajnos te vagy a felelős a csomagodért... mégha kamera felvételen meg is lenne, hogy más tette bele, azt se tudod bizonyítani, hogy nem a "tettes társad" Végig nálad volt a börönd?
2013. nov. 1. 12:39
 3/4 A kérdező kommentje:
alig 1 percre hagytam ott amíg megkérdezte megy eladót :(
2013. nov. 1. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztonságiak mit mondtak?
2013. nov. 1. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!