A legénybúcsúhoz miért vezették be azt már akiknél, hogy alulöltözött lányok is legyenek mellé?
minek kellenek a lányok? én már csak ezért sem engedném meg a barátomnak.éppen elvenni készül és más szinte meztelen lányokat bámuljon?olyan nincs...de tuti nem is menne bele.a legénybúcsú sem szükséges szerintem.elmegyünk együtt bulizni együtt,barátokkal és kész,vagy még ennyi sem kell.szerintetek?:)
lánybúcsúnál pedig pasik vannak? lényeg,hogy nekem ilyen nem lesz :D
minden tiszteletem a tiéd,tényleg.Szar így élni.Megbízom benne teljes mértékben tényleg,de egyszerűen ÉN vagyok olyan,hogy féltékeny típus.De egyébként ő is az és ezzel nem fogja megölni a kapcsolatot.Ha elmondja,hogy mit ne csináljak megnyugtatom,hogy eszemben sincs és ennyi.Anélkül,hogy lehurrognám,hogy hogy mersz ilyeneket rólam feltételezni :)
És a féltékenység oka egyrészről a távolság(egyelőre)bár ez is megoldódik szerencsére
Nehogy azt hidd, hogy az a normális, amit az előző írt.
De ezt a legénybúcsús csajt túlreagálod.
Egy az, hogy általában speciálisan ilyen legénybúcsús cégnek dolgozó lányok lépnek fel, nekik pedig mindenféle szexuális érintkezés meg van tiltva.
Ha viszont a haverok egy k*rvát visznek fel.. Na akkor kezdj parázni.
De szerintem ha megkéred a barátodat, akkor biztos nem lesz semmi csajszi.
Én sem engedném. Ha legénybúcsút akar, akkor az pasis legyen, és ne ott is a nőkön meg a szexen járjon az agyuk.
istenem -.-
utolsónak
ÉN számomra ÉN döntöm el,hogy mi a normális és ÉN TUDOM.
az,h. te mit akarsz azt LESZAROM -.-
nem hinném,hogy lenne nekünk ilyen legénybúcsú akármi :D
nem ilyen típusú a barátom :)
meg aztán neki az a jó,ami nekem és tudja anélkül,hogy nem szeretném az ilyet,hogy szólnék neki :)
A válasz megírásának időpontja: ma 12:01
Bingó (:
Amúgy mindenki maga dönti el, hogy mi a normális neki, ez teljesen relatív.
Csak olyan hangnemben írtad, mintha mindenki, akinek más a véleménye hülye lenne. Gondoltam írok én is így, hogy meglásd milyen ez.
Kérdező: Sok boldogságot nektek! (:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!