A legénybúcsúhoz miért vezették be azt már akiknél, hogy alulöltözött lányok is legyenek mellé?
minek kellenek a lányok? én már csak ezért sem engedném meg a barátomnak.éppen elvenni készül és más szinte meztelen lányokat bámuljon?olyan nincs...de tuti nem is menne bele.a legénybúcsú sem szükséges szerintem.elmegyünk együtt bulizni együtt,barátokkal és kész,vagy még ennyi sem kell.szerintetek?:)
lánybúcsúnál pedig pasik vannak? lényeg,hogy nekem ilyen nem lesz :D
Ha én is házasodni készülnék, én se engedném a vőlegényemnek, hogy alulöltözött lányokkal búcsúztassa a "szabadságát". Ki tudja, mi történne ott, hisz mindenki full részeg.
Én se értem ezt a dolgot. Mondjuk valami olyasimt jelképezhet, hogy ezen a napon utoljára szabadok, és ekkor még ránézhetnek más láynokra.
Amúgy ja, leány búcsúra is lehet pasikat hívni.:P:D
1. vagyok.
Hát, ja, szerintem én se fogok ilyenre igényt rartani.
De ezek férfiak, ki érti őket.
Még hogy a nőket nehéz megérteni...:D
bocsi, de sztem kicsit féltékeny vagy
én az utolsót pártolom
az vagyok,le írtam már :) nem tagadom.de nem csak én vagyok ezzel így.
szerencsére a barátomnak ilyesmi nem jutna eszébe.akinek ez tetszik,hajrá..nekünk nem ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!