Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tételezzük fel, hogy túlélők...

Tételezzük fel, hogy túlélők vagytok valahol és nincs étel, megennétek egy halott embert?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 16:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyszer, pár évvel ezelott láttam egy ilyen filmet, hogy lezuhantak repulogéppel vagy mi, és a túlélok már a halottakat ették...

Ha te is ezt láttad, mi a film címe?

A kérdésre válaszolva, szigorú vegetariánus vagyok, tehát elméletileg emberhúst sem eszek, plusz gusztustalannak tartom... Szóval nem hiszem.

2009. nov. 14. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

egy kis paprikával és paradicsommal

enyhén fűszerezve

viccet félretéve biztos találnék valami bogyót

termést stb... helyette

2009. nov. 14. 17:10
 13/17 anonim ***** válasza:

A film címe amiről valaki kérdezett,az megtörtént esetet dolgozott fel.Ha jól emlékszem 1972-ben zuhant le a gép az Andok hegységben.A címe:Életben maradtak.

Nagyon jó,és megrázó film..

2009. nov. 14. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt hiszem senki nem tudja megmondani biztosan, hogy hogyan viselkedne egy ilyen helyzetben.Lehet, h vki most azt állítja, h kizárt, h megetnné, ha viszont tényleg ilyen helyzetben lenne, és már 2 napja fetreng az éhségtől, akkor lehetséges hogy mégis rávetemedne.Én most így azt mondanám, h nem tenném meg,már csak azért is mert nem tudom elképzelni, hogy nem hányom ki, de ha tényleg ilyen helyzetbe kerülnék, ki tudja mit csinálnék.
2009. nov. 14. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Az életösztön! Abban a helyzetben már senki nem azt nézné, hogyan van megterítve...Ha értitek, mire gondolok! Nyakamat rá! (ne most)
2009. nov. 14. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

A fü nem emberi étkezésre van,de a halotti emberi maradvàny szerinted arra?Vagy kannibàl vagy?Hàt ha talàlnék füvet,hidd el,hogy inkàbb azt mint halottat.

Ha semmi sem lenne,a hegyekbe,akkor onnan levetném magam a semmibe.

2009. nov. 14. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
11-14 16:45 te hülye vagy!!! Lakatlan szigeten ember??!! xDxĐ
2009. dec. 18. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!