Tételezzük fel, hogy túlélők vagytok valahol és nincs étel, megennétek egy halott embert?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 16:38
1/17 anonim válasza:
talán akkor ha már nagyon szenvednék az éhségtől
és nem lenne más
21/f
2/17 anonim válasza:
Miota halott?
Olyan nincs hogy ne legyen viz,fü satöbbi.Nem nem enném meg,akkor inkàbb én is elpusztulnék.
3/17 anonim válasza:
ja pl egy lakatlan szigeten biztos lenne más élelem forrás is
1. válaszoló vagyok
4/17 anonim válasza:
Végülis innen nem tudhatjuk, melyiktől szenvednénk jobban, az éhségtől, vagy attól, hogy embert eszünk... Nem mellékes szempont, h az illető már halott volt...Sütve talán...
5/17 A kérdező kommentje:
Pl. a hegyekben fent északon, ahol nem lenne 150km-es körzetben semmi élelemforrás.
2009. nov. 14. 16:51
6/17 anonim válasza:
igen megenném, ahogy mindenki más ez benne van az emberbe a túlélési ösztön.. van az a pont amikor már nem számít semmi.. szerencsére nem tudom hogy az milyen és nem is szeretném...:(
7/17 anonim válasza:
füvet nem emberi étkezésre találták ki, bocsi
ON: hát nem tudom, talán ha nem lenne más, állat vagy bogyó vagy vmi
azért pár napig húznám, hátha rám találnak, de...
8/17 anonim válasza:
és ott még ráadásul sokáig el is állna...egy kis zuzmóval talán
9/17 anonim válasza:
nem...nem tudnám megtenni...egyrészt morális másrészt "ízlésbeli" okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!