15-16-17 évesek, ti visszamennétek még a gyerekkorba?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy csak én érzem-e azt, hogy nem akarok még felnőtt lenni vagy más velem egykorú is. Mostanában egyre jobban azt érzem, hogy szeretnék még gyerek lenni, de rohamosan telik az idő:S Más is van így vele? Ti ezt hogy élitek meg?2009. nov. 14. 15:43
11/16 anonim válasza:
Nem úgy viselkedtek, mint a gyerekek és nem is gondoljátok ezt magatokról. Pont ez a hiba, hisz attól még azok vagytok:)Én is az vagyok még huszonévesen. Bár az én koromban már azért változó ki minek minősül..
12/16 A kérdező kommentje:
De én pl. úgy viselkedem. Nem gyerekesen, csak gyerekként, arról nem tehetek, hogy páran már felnőttként próbálnak viselkedni ennyi idősen (buli, szex, pia).
2009. nov. 18. 13:46
15/16 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és több dolog miatt is szeretnék vissza menni röpke 8-10 évet.
Nem tudom hogy kik számítanak gyereknek szerintem azok akik annak érzik magukat.
16/16 anonim válasza:
Ez nem igaz. Gyerek az aki úgy viselkedik és úgy gondolkodik. Pl. nincs elég felelősségtudata, nem tudna megállni a a saját lábán, stb. Te tudsz főzni? kezelni a mosógépet? mosogatni? tudod mit hol lehet megvenni a háztartáshoz? van szakmád? Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!