Milyen a Vámpírnaplók című sorozat?
Figyelt kérdés
Mármint már régóta gondolkodom hogy a neten elkezdem nézni.. de valahogy lusta vagyok neki állni. Melyik sorozathoz/filmhez lehetne hasonlítani? És milyen a hangulata? Meg hogy az a főszereplő csaj az Elena vagy ki melyik fiút szereti? Mert nekem képről a Damon szimpatikusabb :) Köszönöm előre a válaszokat :D2013. okt. 30. 00:11
12/15 anonim válasza:
Én is nagyon imádom *-* én most nyáron vettem rá magam h el kezdem nézni és annyira tetszett h 1 honap alatt megnéztem mind a 4 évadot. :D és nagyon imádtam.most az 5.évad eddig nem annyira izgalmas de azért már itt is van pár jo dolog ;) 1-2 részhez pedig szükséged lesz egy csomag zsepire is ;) Én is szeretem azOriginalst de a TVD-t jobban :D és Damon a kedvencem *-*
13/15 anonim válasza:
Én is tiszta függő lettem*.*Én egyébként imádom Damont,a karakterét és a külsejét is de mégis Stefannak és Elenának szurkolok:D
14/15 A kérdező kommentje:
én 1-2 hét alatt megneztem a 3 évadot meg a 4.iket félig:D damon és elenaa <3
2013. nov. 10. 21:39
15/15 anonim válasza:
Szenvedélyes, időnként csöppet morbid, nem az a klasszikus "sorozatos"-hangulata van, én nem nagyon tudnám semmihez sem hasonlítani. Egyébként lassan történnek az események, de érdemes kivárni:) Sok fordulat van benne, váratlan, bonyolult dolgok, amikre a szereplőknek megoldást kell találni:) Sztem jóféle:):) De rögtön az elején még azért nem kuszálódnak össze úgy a szálak, szóval az eleje még lehet, hogy nem annyira nyerő, szóval ha elkezded, akkor szerintem ne csak az első két részt nézz meg, ahhoz talán picit több kell, hogy képet tudj alkotni a sorozatról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!