Milyen a Vámpírnaplók című sorozat?
Alapvetően tinédzser dráma, ahol nagyobb gond az, hogy most ki kivel jár, mint hogy valakinek letépték a fejét, de ettől függetlenül nem rossz, minden évadban van valami nagyobb történetszál amit kibontakoztatnak, meg rejtély meg aktuális főgonosz, szóval épp nem unalmas, a pasik meg jók benne, meg sok félmeztelenkedés van, szóval ilyen szempontból kiváló. :D
Könyvnél jobban tetszett, az már szinte gyerekes nekem, meg a karakterek is jobban ütnek a sorozatban.
Egyetértek az Előttem szólóval. De az első évad első fele sem volt valami nagy izgalom... Én akkor abba is hagytam, aztán láttam a 2 évadból egy kis részt mikor már az Originalsok is benne voltak, na akkor kezdtem el újra. A harmadik évadig nem is volt annyira rossz, sőt imádtam. Mostmár nagyon unalmas főleg így a 4. Évad felé, hogy vajon kit választ a drága Elena... egyébként még mindig szeretem, de a TO jobb.
Igen és a The Originals, eddig csak 5 részt adtak le és így is felülkerekedett a TVD-n. Már az első részek teli vannak izgalommal.
Bár szerintem se kezdj bele amíg nem láttad a TVD-t, mert nem nagyon magyarázzák meg benne a Vámpíros dolgokat, de gondolom egy idő után rá lehetne jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!