Hogy kell könnyen és gyorsan elaludni?
Nekem is van egy módszerem.
Amikor már fekszem az ágyon akkor elõveszem a telefonom és elkezdek videót nézni vagy olvasni.
Ez azért jó mert ilyenkor rohadtul elfárad a szemem a és eltudok aludni.
Igazából épp ezért írom ezt a választ mert nem tudtam aludni.
Ez után a mondat után elteszem a telót és alszok. :D
Valószínűleg egy mutáns vagyok xD
A zene nem használ próbáltam visszatartani a levegőt de addig kéne csinálni amíg elájuluk?(szerintem képse lennék rá) ha olvasok úgy felpörögaz agyam hogy már fáj
A maszturbálás segített egydül de amióta megtudtam hogy bűn (keresztény vagyok) nem tudok elaludni csak kb 2-3 között.Az izomerőltetést még kipróbálom. Vannak még özletek?
(A füst először segít de utána megfájdul a fejem ráadásul egészségtelen)
Ugyanez a problémám, mint a kérdés feltevőjének. Sajnos ezek a tippek nekem nem váltak be. A teát meg a tablettákat még nem próbáltam.
Éjszakai műszakban dolgozok, heti 3-4 éjszaka. A probléma az, hogy amikor nem dolgozok olyankor sem tudok mondjuk 4-5 óra előtt elaludni, bármikor is fekszem le... Iskolás koromban is éjjeli bagoly voltam, nem feküdtem le soha 1-2 előtt. De most mikor szeretnék aludni, sehogysem tudok. Kérlek SEGÍTSETEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!