Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg tegyem vagy ne tegyem?

Meg tegyem vagy ne tegyem?

Figyelt kérdés

Van néhány imserősöm myvipen akiket kb látásból ismerek.Most úgy döntötem hogy néhány embert felszeretnék venni közülük msn-re,jobban megszeretném ket ismerni.De felék attól hogy hülyének néznek,hisz nem sokmindenkinek van kedve beszélgetni egy 13 évessel :S

szerintetek elkérjem ettől a néhány embertől az msn-címét vagy ne?

végülis nincs veszteni valóm.

13/l

2009. nov. 12. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, attól is függ, hogy milyen neműek. És hogy mennyivel idősebbek.

Lányoknál nem olyan nagy "baj", ha idősebbek. De ha sokkal idősebb fiút veszel fel, az nem biztos, hogy majd fog veled sokat beszélgetni. legalább is nekem ilyen tapasztalataim vannak.

14 vagyok, és vannak fenn 19-20 éves fiúk is. Hát azokkal 1x-2x beszélgettem, de utána láttam, hogy nincs nagyon "kedvük" velem beszélni, és nem erőlttem.

2009. nov. 12. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatodat tudnám csak ismételni.
2009. nov. 12. 23:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Főleg fiúk..és a legidősebb 22..csakmert annyit hallottammár rólla meg tudom hogy aranyos sikerült nekem bebizonyítania többször is..

van néhány srác korombeli..1-2db 16 aztán meg kb 2db 19 éves..nem akarom őket untatni..de az én korosztályom annyira nem kedvel engem..mert idősebbnek nézek ki mint 13 és mert túl hamar fel is nőttem..:S

2009. nov. 12. 23:31
 4/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor szerintetek ne erőltessem?
2009. nov. 13. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát veszteni valód tényleg nincs, max majd nem beszéltek olyan sűrűn...de mivel írtad hogy érettebb vagy a korodnál ezért akármi is lehet.Sztem vedd fel őket! :) 15/L
2009. nov. 13. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:

lehet h azlesz :)

az enyhítő körülmény h a legidősebb simán elhülyéskedik egy 15-16 éves lánnyal?:D

2009. nov. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!