Szerintetek nem korai egy helix piercing egy 14-15 éves lánynak még? (a kérdés nagyja lejjebb lesz. )
Most vagyok 14 éves,és június 6.-án töltöm be a 15. évemet =) Már régebbóta érdekel ez a dolog,de eddig nem mertem otthon megkérdezni a szüleimet.Anya beleegyezett,de csak szigorúan a nyáriszünetben...Nem tervezem magamat telis-tele szúrkodni egyenlőre (lehet hogy ha idősebb leszek,még bevállalok egy kettő piercinget ^^)..de először szeretnék apránként,lassan haladni.Tudom,hogy milyen veszélyekkel jár egy ilyen porcban való ékszer,és úgy érzem hogy elég türelmes és kitartó tudok lenni hozzá...Szóval..azt szeretném megtudni,hogy szerintetek rendben van ez,ha 15 évesen lesz egy ilyen helixem? Ti megengednétek ilyesmit a gyereketeknek?
szerintem nincs vele baj.
(a nevéről nem tudtam miről van szó és valami durvára számítottam, de ez korrekt)
én is 14 éves voltam mikor csináltattam:)
szerintem ha csak egyet akarsz,meg csak oda akkor simán megengedhetik..nem nagy dolog:)Csak tényleg nagyon vigyázni kell rá,elég sűrűn begyullad
szerintem nincs baj vele:) én csak 13 vagyok de a bal fülemben van összesen 4 lyuk a jobban 2 (1db helix)
és van 1 orr piercingem. de többet egyenlőre nem tervezek szóval szerintem 14-15 évesen egy helix megengedhető :)
13/L
Teljesen rendben van.
Csak ne karikával kezdj, hanem egy sima, egyenes szárú ékszerrel. Karikával nehezebben gyógyul és jobban fáj, amikor beteszik.
Ha nyári szünetben csináltatod, arra vigyázz, hogy nem strandolhatsz vele eleinte, mert begyullad a víztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!