Andii0308 kérdése:
Ki érti a Petrova hasonmásokat a Vámpírnaplókból?
Figyelt kérdés
Én már nem nagyon. A Petrova hasonmasokat nem értem. Mind úgy tudtuk,hogy Tatia Petrova volt a Petrova vérvonal alapítója. A neve is azt jelenti. Akkor ez nem igaz És Amara volt az első? De akkor miert Tatia-t tekintjük az első Petrova hasonmasnak? Arra gondoltam már,hogy Amara es Tatia egy es ugyan az. De sehogy se jo. Tatiat Easther ölte meg Amara-t meg Tessa.Mert ez kicsit zavaros. Tatia 900 körül elt azt hiszem. de ez nagyon furcsa2013. okt. 23. 14:51
1/7 hunbula válasza:
Én meg sem próbálom érteni, csak nézegetem a helyes fiúkat háromnegyed órán keresztül. Bevallom nem a kiváló történetvezetésért nézem. :)
Egyébként most a legutóbbi részből én úgy értelmeztem, hogy ez egy ilyen nagy meglepi volt, hogy ilyen régi dolog ez a doppelganger téma, szóval simán lehet, hogy csak azért nem mentek vissza régebbre eddig a szereplők az értelmezéssel, mert nem tudták, hogy ez ilyen régóta van.
2/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ!
2013. okt. 23. 15:16
3/7 anonim válasza:
Szerintem Klaus meg mindenki úgy tudta, hogy Tatia az első, és hogy miatta vannak hasonmások.. És mindenki most tudta meg, hogy mégsem ő volt az első, hanem Amara, és nem Klaus miatt vannak a hasonmások, hanem Silas és Quetsia (vagy h kell írni :DD) miatt. Amúgy osztom az elsőt, én is csak a pasik miatt nézem :DD
4/7 A kérdező kommentje:
én is a pasik miatt nézem csak nem hagyott nyugodni ez a kérdés! köszi
2013. okt. 24. 18:34
5/7 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha Stefan hasonmás, és Elena hasonmások évezredek óta összejönnek, akkor a maga idejében Kathrinnek ki volt a párja? Mert ő ugye már régi volt. És Stefannak? És Tatiánál ki lett volna Stefan? És mit keresett ott Elijah, és Klaus? Szóval ez nekem nem tiszta.
6/7 anonim válasza:
Szerintem Tatia volt az első hasonmás, Amara az eredeti volt, Tatia meg az első hasonmása.
7/7 tréka válasza:
Szerintem is Tatia volt ax első hasonmása Amarának. De ha Tatia után mindegyik században volt egy Stephan meg egy Elena akkor szerintem Stephannak a párja valószínüleg az első Katherine volt de utána Elena . És Katherine-nek pedig Stephan. De szerintem mivel Katherin 500 évig élt akkor 500 évig ő volt az egyetlen hasonmás csak aztán jön Elena így magyarázatot ad arra hogy nem igaz az hogy 500 évig csak Katherin. Viszont szerintem Elena meg Stephan újra össze fognak jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!