Hogyan kell a sört húzóra inni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 17:22
1/3 anonim válasza:
Félreérthettél valamit. Nem húzóra, hanem Ouzóra! Az úgy működik, hogy egy feles Ouzo, egy üveg sör. Persze az üveg sört nem kortyolgatod, hanem felemeled, aztán nyeled amíg van benne! :D
Pár nap múlva, amikor magadhoz térsz, írj az eredményről!
2/3 A kérdező kommentje:
lehet, h. félreértettem de én csak arra gondoltam, h. mi a trükkje annak, h. egy fél liter sört egyszerre meg lehessen inni, nem vok egy nagy alkoholista, és sztem kólából nem bírnék lehúzni féllitert egyszerre. hallottam olyat, h. ki kell akasztani a gigádat ahhoz, h. menjen... vagy lehet normálisan is csak sokat kell nyelni?
2009. nov. 12. 17:34
3/3 anonim válasza:
hát a húzó azt jelenti, hogy nyelés nélkül meginni valamit. és igen valakik kitudják akasztani, egyszerűen csak nem nyelnek. próbálgattam már én is, 10/5 hányás az eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!