Tetszik nektek ez a blog? Folytassam? Vélemények?
:P ezerszer feltenni egy kérdést nem jó dolog. miért tedted fel újra a kérdést, nem tetszettek a régi válaszok, ezért újra feltetted??
amúgy már mondtam - de te le se szartad -, a Fordító és az a digitális óra fe-les-leges!!! NEM KELL. érted? én segíteni akarok, de te úgy látszik nem veszed komolyan.
a tartalmat eddig nem véleményeztem, de most fogom:
- unalmas és sablonos
- az egész történet el van fuserálva... lehet, hogy te nem veszed észre, de egy olvasható, érdekes történet nem ilyen. jó, tudom, valahol el kell kezdeni.
- sok a párbeszéd és kevés a leírás
és olvass sokat!!!
csak úgy fejlődhetsz, ha sokat olvasol és gyakorolsz
hát ez nem volt valami kedves... de legalább őszinte.
amúgy nem tudom, hogy te deszkázol-e, mert a deszkások, ezt az egész "sablonos" dolgot, másként fogják fel...
egyébként te nem azt mondtad, hogy ne rakjam oda a fordítót meg az órát, hanem azt, hogy minél több modult rakjak
iegn de szekázok, de én nem arra értettem, hogy sablonos, hanem a történetre... unalmas.
Az, hogy "tegyél bele sok modult", nem felététlenül azt jelenti, hogy minden fölösleges dologgal telitömködd a blogodat!
gondolkodj, minek oda az a digitális óra, meg a fordító??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!