Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok jó romantikus iskolai...

Tudtok jó romantikus iskolai animét amiben van fantasy vagy mágia vagy pedig természett feletti erök?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit mondjak... nem sok olyan van, ami megfelel az elvárásaidnak. Esetleg tudom ajánlani a Kaze no Stigma címűt, eszembe jutott még a Hiiro no Kakera, még ideírom a Seto no Hanayomét is, de ne kövezz meg azért, mert egy óriási baromság. :D Ezeken kívűl még többé-kevésbé illik leírásod a Zero no Tsukaima-ra (ha még nem ismernéd :P), meg talán a Kamisama kazoku-ra.
2013. okt. 22. 10:59
 2/11 TheHope ***** válasza:

Szia.

Romantikus iskolai anime: Clannad (Van benne icipici mágia,de nem túl jellemző rá...).

Szomorú történetet,szomorú szerelmet feldolgozó anime: Kiminozo, Shinigami no ballad, 5 centimeters per second, AIR. Talán a Shinigami no ballad-ban van természetfeletti erő,de az sem olyan jellegű,mint amilyenre te vágysz szerintem.

De amit te keresel az ez:

Date A Live (Ezzel csak az a gond,hogy amikor én néztem csak angol felirat volt még hozzá,nem tudom Neked gondot jelent-e). Ez egy lányról szól aki hasadásokon át érkezik a földre pusztítást okozva,de beleszeret egy srácba és végül be akar illeszkedni az iskolai életbe ,meg akarja védeni a srácot stbstb. Van benne harc,romantika,minden.

2013. okt. 22. 11:07
 3/11 A kérdező kommentje:
a zero no tsukishima a legjobb (eddig)
2013. okt. 22. 13:55
 4/11 anonim válasza:

11eyes

Hidan no aria ebben nincs sajna mágia hanem fegveres de romantika az van benne nekem tetszett.

code:breaker ez is jó csak nincs benne romantika inkább ilyen vonzódás szerű de nagyon jó.

Nurarihyon no mago ez sem romantikus de nagyon jó fantasy és természet feletti erők vannak benne hát iskola is van benne de nem nagyon arról szól az egész anime :) nekem ez is nagyon tetszett.

Itt vannak még jó animék

[link]

2013. okt. 22. 19:15
 5/11 LegendaryGameCenter válasza:
Én a Shakugan no Shana című animét tudnám ajánlani, ami szerintem megfelel az elvárásaidnak. 3. évadja van összesen.
2013. okt. 25. 16:22
 6/11 btr1998 válasza:

Én nagyon ajánlom az AQUARION EVOL-t mert van benne szerelem fantasy stb...

De feltétlenül meg kell nézned az első évadát a SOUSEI NO AQUARION-t mert ha nem nézed meg nem érted meg a 2.-at.(Az első évad nem olyan jó mint a második. Magyarul az AQURION EVOL sokkal jobb mint a SOUSEI NO AQUARION.)

2014. máj. 23. 18:31
 7/11 anonim válasza:
Én a shugo chara-t tudnám ajánlani mert ez romantikus és egyben természetfeletti is és iskola is van benne de nem az iskola körül forog a történet 3.évada van!! Remélem tudtam segíteni :D
2014. dec. 30. 15:44
 8/11 anonim válasza:

Fairy Tail

Kimi ni todoke (igaz ebben nincs mágia meg romantika, de bán benne iskola és szerelem ;) )

Ouran high school Host club

Vampire knight

Hakouoki

Otome youkai zakuro

Zero no tsukaima

Inu X boku ss

Uta no Prince-sama: Maji Love 1000/2000%

Sword art online

Amnesia

Angel beats!

Soul Eater NOT!

Nagi no asukara

Kamichama karin

Red data Girl

Ao no exorcis

Yumeiro no patissiere

Soredemo sekai wa utsukushii

Ao haru ride

:)

Én ezeket ajánlanám, mondjuk nem mindegyikben van mágia vagy természet fölötti képesség, de azért nagyon-nagyon jó animék! ;)

2015. júl. 16. 23:21
 9/11 Regina2005 válasza:
Ez szerintem nagyon fog tetszeni Cardcaptor Sakura
2018. júl. 29. 21:33
 10/11 Regina2005 válasza:
Az elöző vagyok az anime közepén él kezd szerelemlenni
2018. júl. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!