Anime fanok! Tudnátok nekem mondani jó animéket? (kedvenceiteket)
Igazából láttam már ”párat” és nem találok egy jót se! :/ Nekem majdnem minden műfaj bejön… igazából a legjobban valami vicces, jó grafikájú, szerelmesnek (fantasy/mágia is jöhet bár ez nem lényeges) örülnék a legjobban, de horror bármi jöhet ha jó! :D
A kedvenceiteket mondjátok ne olyat amit nem szerettek ha abba nincsenek benne ezek az nem érdekes! :D Előre is kösziiii!!~^-^
Köszi az összes választ!!! :D
Utolsó: azokat amiket írtál én is nagyon szeretem, de sajna az utolsó kettő csak most fut.. :/
FULLMETAL ALCHEMIST BROTHERHOOD minden mennyiségben :D
Pont neked való :) nagyon szép a grafikája, jók a poénok, nagyon jó a szinkron (van feliratos is), és van benne egy csipet romantika is ;)
-fullmetal alchemist brotherhood (eléggé komoly, és az egyik legjobb anime amit eddig láttam)
-zetsuen no tempest the civilization blaster (egy kis harc, egy kis mágia és persze egy csippetnyi szerelem... 1 nap alatt végignéztem)
-code breaker (természet feletti erők, harc... bár a mangája jobb, de a grafikája nagyon szép)
-itazura na kiss (a kedvenc romantikus animém... vicces, és nagyon aranyos)
-sukitte ii na yo (komolyabb romantikus anime... kissé vontatott, de szép)
-naruto (nagy kedvencem)
(:
-One Piece (!!!!!! feltétlen nézd meg! ^^)
-Steins Gate ( időutazós, az eleje kicsit lapos, de a végére nagyon jó lesz:D )
-Sword Art Online (ha szereted az online játékokat és a romantikát :D)
-AnoHana (ha akarsz egy hatalmasat sírni ^^ )
-Death Note (ha a fogaskerekeket akarod, hogy kattogjanak ;) )
-Ao no Exorcist (szép stroy..erre csak ennyit tudok mondani :D)
-Mirai Nikki (számomra a legszebb "romantikus" anime..talán mert sok benne a vér xd)
-Zero no Tsukaima (ez se rossz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!