Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Anime fanok! Tudnátok nekem...

Anime fanok! Tudnátok nekem mondani jó animéket? (kedvenceiteket)

Figyelt kérdés

Igazából láttam már ”párat” és nem találok egy jót se! :/ Nekem majdnem minden műfaj bejön… igazából a legjobban valami vicces, jó grafikájú, szerelmesnek (fantasy/mágia is jöhet bár ez nem lényeges) örülnék a legjobban, de horror bármi jöhet ha jó! :D

A kedvenceiteket mondjátok ne olyat amit nem szerettek ha abba nincsenek benne ezek az nem érdekes! :D Előre is kösziiii!!~^-^

2013. aug. 17. 12:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi az One Piece-en kívül mind szeretem nem tudom bár a One Piece még nem néztem bele mert nem nagyon tetszet a grafikája, de már annyian ajánlották h biztos jó szóval belenézek! :D
2013. aug. 21. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:

shinsekai yori

hakuouki

anohana

rozen maiden

2013. aug. 21. 12:28
 13/17 anonim válasza:
Hát én nem sok animét nézek, inkább mangát olvasok... De az animékböll szerintem a Naruto, a Vampire Knight és a Fairy tail a jó! Ha mangákra is kapható vagy akkor ezeket tudom ajánlani:D.Gray man (ez animében is van), Dramacon (bár ez könyv:P), 666Satan!!!! Remélem tetszeni fognak!
2013. aug. 25. 12:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen a szoktam mangát is olvasni de inkább anime. De amiket mondtál megfogom nézni kivéve a D.Gray-man-t mert azt már láttam animébe! ^-^
2013. aug. 25. 16:41
 15/17 anonim válasza:
Örülök hogy jókat irtam!! (Bár a D.Gray man anime és manga között RENGET külömbség van szóval csak ajánlani tudom!!)
2013. aug. 29. 15:15
 16/17 anonim válasza:
Hakuouki, dragon ball, inuyasha, hiiro no kakera, sukitte ii na yo.
2015. ápr. 14. 14:25
 17/17 Riley Grove ***** válasza:

Steins;Gate

Tokyo Ghoul

Parasyte

Highschool DxD

Code Geass

Gosick

Nisekoi

Death Note

Another

B gata H kei

Noragami

2015. ápr. 14. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!