Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen a csoportom? :S

Miért ilyen a csoportom? :S

Figyelt kérdés
Első éves egyetemisták vagyunk, november közepe van, de még mindig nem nyitnak egymás felé az emberek.. Igaz, hogy közel 100an vagyunk a csoportban, na de akkor is.. Megvannak kb a gólyatáborban kialakult kis klikkek.. 3-4-5 fővel... és nemtom... én szeretném őket megismerni, elmenni kocsmázni vagy valami... Mondjuk a fiúk minden héten eljárnak sörözni, de én egyszem lányként nem fogok odamenni, hogy elmehetek-e én is...-.-' olyan rossz látni/hallani, hogy volt osztálytársaim, lakótársam mondja/mondják h ááh most régész talira megyünk, most korizni a biológusokkal stb... szóval van vmi jó ötletetek?
2009. nov. 12. 01:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez így is fog maradni. Van pár tucat egyetemista ismerősöm, mindenhol klikkesedés van. Mindenhol van valami buli, de oda se megy mindenki. Találj társaságot, menj sörözni te is a fiúkkal:) Vagy velem.
2009. nov. 12. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el sörözni a fiúkkal? :) Ez nem óvoda.
2009. nov. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!