Hogyan tudnék segíteni drogfüggő páromon?
2 évvel ez előtt költöztem össze párommal, akiről tudtam, hogy marihuána fogyasztó. Sajnos azóta súlyosabb lett a helyzet. Egyre gyakrabban füvezik (minden nap) és felmerültek nála más drogok is (speed, extazi, mefedron és isten tudja még mi). Többször volt ebből vitánk, a végén mindig abban maradtunk, hogy abbahagyja, de sajnos mindig kiderült, hogy nem tudja letenni. Egyre agresszívabb és segítséget nem fogad el.
Próbálnék segíteni, megértő lenni, de még csak az elvonót sem merem neki megemlíteni.
Ha valaki volt már a párom vagy az én helyzetemben, mit tud mondani, hogyan tudok én segíteni és ráébreszteni őt, hogy nagy baj van. :( - Nem olyan válaszokat várok, ahol közlik, hogy meneküljek és hagyjam ott, hanem tényleg,hogyan lehet segíteni neki? -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!