Pasik! Titeket zavar, ha egy lány cigizik?
Engem is maga a dohanyzas zavar..
eleve ha en szivom, akkor napokig kisebesedik, aftasodik a szam, emellett a fustot sem tudom mar elviselni
a dohanyos szajszag szinten budos
ha egy lany cigizik, akkor nem szokott eszembe jutni a parkapcsolat, mert a szaga miatt nehezen viselem el, mar ha hozzam beszel, nemhogy meg csokolni is...
pedig egy csomo jo no cigizik... annyira kar ertuk, hulyeseg az egesz..
Bár én nő vagyok, tehát nem engem kérdezel, de múltkor egy nagyobb társaságban épp erről beszélgettünk és a férfiak és nők között nagyjából egyforma volt a vélemény.
Aki nem dohányzik, azt legtöbbször zavarja a füst és szinte 99%-ban kizárt náluk a párkapcsolat egy dohányossal. Nagyon ritka az a nemdohányzó, akit nem zavarja a párja füstölése.
A dohányosok persze elfogadják, ha a párjuk cigizik, de ugyebár náluk nincs az a "fúúúj, én nem dohányzóval neeeeeeem". :-)
Bár a férfi bagósok között volt olyan vélemény, hogy elfogadják, ha a párjuk dohányzik, de a nő inkább ne cigizzen, mert árt majd a születendő babának, és akkor sem egészséges, hogy ha a terhesség alatt leteszi a cigit. Tehát aki komolyabban tervezett egy lánnyal és a családalapítás megfordult a fejében vele kapcsolatban, akkor jobban értékelte, ha a nő nem füstölt mint egy gyárkémény, csak maximum néha egy-egy szálat elszív.
Szia! Rövid, tömör válaszom lesz :)
Igen zavar. Én nem dohányzom, de ha már így felhozták akkor el kell mondjam, hogy egy cigis lány nálam majdhogynem ki van zárva párkapcsolat tekintetében.
5ös vagyok
A nők számára sokkal károsabb a dohányzás mivel egy meglévő számú petesejtjük van(amit folyamatosan szennyez a dohányzással és ez megmarad). Viszont a férfinak úgymond folyamatosan cserélődnek/termelődnek a hímivarsejtek éppen ezért a dohányzás elhagyása után a hímivarsejtek újra egészségesek lesznek. Remélem érthetően sikerült leírnom :)
ui.: Ettől függetlenül egy férfinak se kéne dohányoznia.
Én nem dohányzom, de engem nem zavar, feltéve ha nem láncdohányos és képes kultúráltan állni a dologhoz (azaz nem füstöli teli a lakást, nem pofékel az arcomba, stb.).
25/F
én nem dohányzom,a füst sem zavar (2 dohányzó szülő gyermekeként) érdekes volna.De nem igazán akarnék dohányzó barátnőt,alkalmanként elmegy.
Jómagam is dohányoztam,mint majdnem minden kamasz de megvilágosodtam,barátnőm álltal:"lehet,hogy menő,de nem vonzó".ezután leszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!