Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megmenteni...

Hogyan tudnám megmenteni édesanyámat egy mlm (multi-level marketing) cégből?

Figyelt kérdés

Édesanyám nagyjából két éve csatlakozott egy mlm rendszerű céghez, és mi (a családja) már akkor is furcsállottuk, de nem mertünk ellenkezni. Az idő során (már elég hamar) kiderült számunkra, hogy ez átverés, mert pénzt és még annál is több energiát fektet bele, de nagyjából semmit nem keres vele, vagy ha igen, az is minimális.

Ez odáig fajult, hogy nyár elején megkérte édesapámat, hogy a megtakarított (kb. 25 év alatt) pénzét adja oda megélhetésre, hogy ő csak ezzel tudjon foglalkozni, ne kelljen dolgoznia máshol, és akkor csak ezzel foglalkozhat. Megígérte, hogy nyár végére keres majd annyit, hogy könnyedén vissza tudja majd adni. Természetesen ez nem történt meg, de nem lehet rákérdezni, nem lehet szembesíteni. Minden ilyen próbálkozás kudarcba fullad, sértődés-veszekedés lesz belőle (főleg, hogy "enyhe" agymosós technikával a cég még hangsúlyozza is, hogy ne törődjenek vele, ha akár a család, akár a barátok el próbálják tántorítani őket, mert számítaniuk kell rá, hogy ők lesznek a fő akadályok).

Mit lehet itt tenni? Ez már pszichés betegség?

2013. okt. 19. 17:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mégis melyikről?
2013. okt. 20. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:
ma 20:25 akkor hajrá! :)
2013. okt. 20. 21:16
 23/24 anonim ***** válasza:
Egyébként nem írtam olyat, hogy nem értenéd hanem azt írtam, hogy lehet még nincs elég tapasztalatod ehhez.
2013. okt. 20. 21:19
 24/24 A kérdező kommentje:
Igazad van, én meg úgy, hogy sajnos ezt csak tapasztalattal lehet megérteni. :) Még egyszer köszönöm.
2013. okt. 21. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!