Mit kérjek karácsonyra?
Jajám lasssan itt a karácsony de sajnos nem tom mir kérjek.
12 éves vagyok nagyon érdekel az informatika gépre nincs szükségem.
Arra gondoltam kérek pénzt csak nem tudom mit vegyek belőle.
5letek?
legó macbox,
könyvet ne kérj olvasni én is utálok:) én motort szeretnék de nem is mondom mert nem vagyunk olyan pézügyi helyzetben:(
13/f
Beszéld meg anyukádddal, hogy menjetek el együtt egy nagyobb bevárásrló központba, és ott néz körül...és akkor azt kapsz, amire igazán vágyol.Án már 2 éve igy csinálom, és mindig boldog vagyok, + anyuval töltök egy remek napot.
L/13
de jó, hogy egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk:D
egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, ne mi mondjuk meg, hogy mit kérj, hiszen nem is ismerünk:)
te tudhatod csak, hogy minek örülnék igazán
remélhetőleg már te is megejtettél egy kisebb karácsonyi vásárlást, s adsz is, nemcsak kérsz.
szerintem meg igenis kell.
persze nem arra gondoltam, h mindenkinek több ezer forintos ajándékot vegyen, de pl egy fényképtartó fotóval, vagy vmi kis apróság pár száz forintért tökéletes lenne.
én legalábbis mindig vettem, vagy készítettem, el sem tudtam képzelni a karácsonyt úgy, hogy én ne gondoljak senkire.
Kösz mindenkinek a választ!
Mindig megajándékozom valamivel anyáékat amugy megy telefont kaptam.
12 éves vagy... Fiú vagy lány??
Pl.:Fiúnak:LapTop PC játék bicikli
Lánynak:Ékszer kutya/cica egy tárkeresőre regisztrálás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!