Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Jajám lasssan itt a karácsony de sajnos nem tom mir kérjek.

12 éves vagyok nagyon érdekel az informatika gépre nincs szükségem.

Arra gondoltam kérek pénzt csak nem tudom mit vegyek belőle.

5letek?

2009. nov. 10. 20:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Ruhák

Ékszer

PC játék

Kutya/Cica

Vagy hasonlók :)

2009. nov. 10. 20:16
 2/26 anonim ***** válasza:
65%

Pff...

Ne kérj semmit!!

Én sosem kértem, és elég nagy hülyeségnek tartom ezt az ajándékozást. Kapsz amit kapsz, örülj annak, de tényleg. Meglátod majd te is, ha olyan valamit kapsz amire nem számítasz és tényleg meglepetés, az szerintem sokkal jobb. Engem az se érdekelne ha nem kapnék semmit. Na mindegy ha nem tudod mit szeretnél akkor kérj pénzt aztán majd kigondolod mit akarsz

19/L

2009. nov. 10. 20:23
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Én se kértem soha semmit. Mindig annak örültem amit kaptam.
2009. nov. 10. 20:26
 4/26 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem se kérj semmit... Amit kapsz, annak örülsz...

Tavaly pl. mi le is beszéltük, hogy nem lesz semmi, na most én kaptam egy fényképezőgépet, anyumnak pedig vettem egy könyvet, és így sokkal jobb volt a karácsony. Ez persze csak az én véleményem, és remélem, hogy hatott rád!

2009. nov. 10. 20:33
 5/26 A kérdező kommentje:
igaz örülni kell annak amit kapok
2009. nov. 10. 20:34
 6/26 anonim ***** válasza:
90%

jajj ne hurrogjatok mar le....ne mondjatok azt hogy ti 12 eves korotokban nem kertetek semmit se karacsonyra?!

Itt a neten mindenki annyira kepmutato...pedig csak allszentek.Kerjel csak nyugodtan amit szeretnel.Esetleg egy uj telo,mp4,filmek, vagy tudom is en...amit szeretsz.Ha van valami hobbid,ha pl sportolsz valamit akkor ahhoz kerhetsz valamit amire szukseged van. remelem tudtam segiteni ;)

26/F

2009. nov. 10. 20:50
 7/26 anonim ***** válasza:
62%
én már 3. éve szinte csak az adni jobb mint kapni elvnek élek
2009. nov. 10. 20:50
 8/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem hurrogta le senki, de mivel nem tudja eldönteni, hogy mit kérjen inkább ne kérjen semmit és akkor legalább valami meglepit kap. A szülei biztos ismerik annyira, hogy nem valami hülyeséget kap, hanem aminek tényleg örülni fog.. Vagy ahogy a kérdező is írta marad a pénz.
2009. nov. 10. 21:05
 9/26 anonim ***** válasza:
69%

Mert most jó az ha valami olyat kap amit Ő nem szeret? Én is mindig kérek mert tudom hogy a szüleim olyat vennének nekem amit biztosan nem szeretnék.

(első)

2009. nov. 11. 10:56
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
KÖNYV, K Ö N Y V, könyv....
2009. nov. 11. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!