Mi az a gépzsír? Sejtem mi az de inkább mondjátok már meg túl buta vagyok hozzá. XD
Figyelt kérdés
annyi helyen olvastam már ezen az oldalon de nemtudom mi az....segítsetek kicsit..:)2009. nov. 10. 20:06
11/23 anonim válasza:
Barmok xD Nem a gépzsírra kíváncsi, hanem a Géééépzsírra
12/23 anonim válasza:
13/23 anonim válasza:
Ez puruttyás szlang. Nem a gépzsírra gondol barmok.
14/23 anonim válasza:
Te is jó nagy ikufájter lehetsz, hogy kigugliztad ezt a gépzsírt, besz@rás :DDDD
15/23 anonim válasza:
Az sem túl értelmes akinek ez egy vicces szó...
16/23 anonim válasza:
"Te is jó nagy ikufájter lehetsz, hogy kigugliztad ezt a gépzsírt, besz@rás :DDDD"
Ez NEM a HUMOR kategóriában lett feltéve tehát aki gondolkodik az a gépzsírra gondol nem a szleng jelentésére te nagy agyharcos!
17/23 anonim válasza:
DE eredetileg nem ebbe a kategóriában volt.
18/23 A kérdező kommentje:
azt tudom h van olyan gépzsír ami a gépekhez kell XD
de van amikor olvasom itt kérdéseket a szüzességől és írják h használj gépzsírt XD
ezért nemértettem mi a franc az:)
bezavart a sok bolond válaszadó:)
nektek meg köszönöm a válaszokat:D
2009. nov. 10. 21:21
19/23 anonim válasza:
Eredetileg nem ebben a kategóriában volt, hanem a szexualitásnál, mert sokan használják ott ezt a szót.
Szólva lett a modiknak, hogy rossz kategóriában van a kérdés, de ők nem a humorba rakták.
Ezért nem a kérdezőt vagy a válaszolókat kell leszólni, ez csak egy szimpla félreértés.
20/23 anonim válasza:
Vesszenek a modik XD mindenkinek igaza van valahol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!